Všetko najhoršie



Ako by sa vám páčilo uviaznuť v časovej slučke, kde by ste prežívali ten istý deň, stále dokola? A práve na svoje narodeniny? A ako by sa vám páčilo, keby vás na jeho konci zakaždým niekto zabil? Hororoví giganti zo spoločnosti Blumhouse sa rozhodli, že dve originálne žánrové pecky (Rozpoltený a Uteč) v jednom roku nestačia, a tak pre halloweenske obdobie pripravili ďalší kúsok. 

Všetko najhoršie si rovnako ako klasika Neuveriteľný deň alebo Na hrane zajtrajška pohráva s časovými paradoxami a nešťastnou hrdinkou, ktorá by sa pokojne rozkrájala, len aby ráno po prebudení uvidela iný dátum. Pritom, keď sa vysokoškoláčka Tree prebudila, bolo všetko normálne. Hoci, otvoriť oči v posteli cudzieho chlapca, ktorý na vás vydesene zíza, a vôbec nič si nepamätať, to úplne bežné nie je. 

Lenže Tree je tak trochu neposlušné dievča, ktoré sa s ničím a nikým nepára, a podobné veci sa jej stávajú celkom bežne. A zajtra to bude asi podobné, pretože Tree má dnes narodeniny a večer sa chystá trochu žúrovať. Plány a krčnú tepnu jej však pretne indivíduum s maskou. Keď sa Tree prebudí, nie je ani v nemocnici, ani na onom svete, ale v rovnakej cudzej posteli rovnakého cudzieho chlapca. Že by to bol len zlý sen? To sotva, zvlášť keď sa to, čo sa v ňom odohralo, až príliš podobá prežívanej realite. S ďalším prebudením už Tree začína byť jasné, že sa ocitla v nočnej more, ktorá neskončí, kým neodhalí identitu vraha s maskou. 

A tak sa stáva vyšetrovateľkou vlastnej vraždy, ktorá má oproti vrahovi jednu veľkú výhodu – vie, čo sa stane v každej nasledujúcej minúte, a môže sa na to pripraviť. Doterajším správaním si však zarobila na peknú hŕstku nepriateľov a pod maskou zabijaka sa môže skrývať ktorýkoľvek z nich. Tree si navyše nikdy nemôže byť istá tým, že ďalšiu smrť prežije.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.