Už teraz mi chýbaš


Keď sa ti život rozpadá, priatelia ti ho spoja.

Orig. názov:Miss You Already
Žáner:komédia, dráma, romantický
Krajina:Veľká Británia
Web stránka:http://www.missyoualreadymovie.com
Réžia:Catherine Hardwicke
Scenár:Morwenna Banks
Kamera:Elliot Davis
Hudba:Harry Gregson-Williams
Hrajú:Drew Barrymore, Toni Collette, Dominic Cooper, Paddy Considine, Tyson Ritter, Frances De La Tour, Jacqueline Bisset
OBSAH filmu Už teraz mi chýbaš
Milly (Toni Colette) a Jess (Drew Barrymore) boli odjakživa najlepšími kamarátkami. Od detstva spolu zdielali absolútne všetko – tajomstvá, oblečenie, dokonca aj chlapcov, s ktorými chodili. Návštevy bujarých večierkov plných alkoholu a drog či vyvádzanie hlúpostí im zostali z mladosti až do dospelosti. V živote ale raz nastane chvíľa, keď sa každý musí začať správať dospelo… Alebo nie?
Snažiť sa žiť „dospelo“ má ale rôzne podoby. Zatiaľ čo Milly má úžasnú prácu a žije v krásnom dome s manželom Kitom (Dominic Cooper) a dvomi deťmi, Jess a jej priateľ Jago (Paddy Considine) žijú bohémskym životom na hausbóte. Priateľstvo Milly a Jess je však stále pevné ako skala a život je jednou veľkou zábavou.
Každá zábava však raz skončí a pre Milly s Jess to platí dvojnásobne. Jess po mnohých neúspešných pokusoch, keď sa snažila otehotnieť, konečne prelomila smolu a chce s Milly osláviť radostnú správu. Tá má bohužiaľ úplne opačnú novinku – zistili jej rakovinu prsníka. Dlhoročné kamarátky sa tak ocitajú pred životnou skúškou, ako sa pobiť s vážnym ochorením jednej z nich, keď druhá prežíva najradostnejšie obdobie svojho života. Vydrží to ich priateľstvo?










Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.