Včielka Maja

Maja, Vilko, Flip a všetci ich kamaráti sú späť!









Orig. názov:Die Biene Maja
Žáner:animovaný

Krajina:Nemecko
Web stránka:http://www.diebienemaja-derkinofilm.de/#/home
Réžia:Alexs Stadermann, Simon Pickard
Scenár:Fin Edquist, Marcus Sauermann
Hudba:Ute Engelhardt
Hrajú:Kodi Smit-McPhee, Jacki Weaver, Noah Taylor, Richard Roxburgh, Miriam Margolyes, Andy McPhee, Justine Clarke, Cosma Shiva Hagen, Nina Hagen, Constantin von Jascheroff
DOWNLOAD, TITULKY A OBSAH FILMU VČIELKA MAJA:
Maja, Vilko, Flip a všetci ich kamaráti sú späť! A s nimi nové príbehy, plné priateľstva, zvedavosti, kúziel, kreativity a pozitívnych hodnôt…
Po úspešných rozprávkach Lietadlá 2, Láska na vlásku do kín prichádza moderné omladenie všetkým dobre známej klasickej „značky“ VČIELKA MAJA.
Práca, usilovnosť a med – život včiel je v podstate dosť jednotvárny a predom určený….ale nie pre malú včielku Maju, ktorá už od samotného narodenia  narúša zabehané pravidlá úľa svojou radosťou zo života, zvedavosťou a mimoriadne dobrodružnou povahou. Preto je od prvého dňa osobitne sledovaná a veru nie veľmi oblúbená u samotnej hlavnej kráľovskej radkyni Gunilly.
Jedného dňa vypukne vo včelom úli veľký zmätok a zdesenie, pretože sa zistilo, že zmizla všetka materská kasička a podozrenie padne na znepriatelený roj sršňov.
Prefíkaná a po moci bažiaca Gunilla presvedčí kráľovnú, že úľu hrozí zo strany sršňov veľké nebezpečenstvo a jediná možnosť ako sa obrániť je napadnúť sršne. Všetko sa teda priprajuje na boj, iba láskavá a múdra pani Cassandra tuší, že niečo nie je v poriadku a po tom, ako Maja náhodou zistí, že hlavný vinník je obyvteľom ich úľa a nie sršni, pomôže Maji s Wilkom tajne odletieť, aby hľadali pomoc a tým odvrátili blížiacu sa pohromu vlastného úľa a pokúsili sa prinavrátiť mier a priateľstvo medzi sršne a včely.
Maja s Wilkom sa teda vydáva na nebezpečnú cestu, počas ktorej zažijú veľa napätia, ale aj veľa úžasných zážitkov, kúziel a zábavy a nájdu si kopec nových priateľov…..ale hlavne si uvedomia, že existuje aj svet mimo včelých plástov so svojimi odlišnými pravidlami….



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.