Oblačno, miestami fašírky 2



Oblačno, miestami fašírky 2 dejovo nadväzuje na prvú časť úspešnej animovanej komédie.


Orig. názov:Cloudy with a Chance of Meatballs 2
Žáner:animovaný, rozprávka

Krajina:USA
Web stránka:http://www.cloudy-movie.com/site/
 
Réžia:Cody Cameron, Kris Pearn
Scenár:John Francis Daley, Jonathan M. Goldstein
Hudba:Mark Mothersbaugh
Hrajú:Anna Faris, Neil Patrick Harris, Terry Crews, Andy Samberg, James Caan, Bill Hader, Benjamin Bratt, Will Forte, Kristen Schaal
OBSAH filmu Oblačno, miestami fašírky 2:
Oblačno, miestami fašírky 2 dejovo nadväzuje na prvú časť úspešnej animovanej komédie. Vynálezca Flint Lockwood dosiahne vytúžené vedecké uznanie, keď ho jeho idol Chester 
V prizve do spoločenstva Live Corp. Najlepší a najchytrejší vynálezci z celého sveta tam zdokonaľujú technológie, ktoré majú slúžiť pre dobro ľudstva. Chesterovou pravou rukou -a jeden z jeho najväčších vynálezov- je orangután Barb. 
Ide o vysoko vyvinutého tvora s ľudským mozgom, ktorý je zároveň ľstivý, prefíkaný a rúžuje si ústa. Flint odjakživa túžil byť slávnym vedcom, no všetko sa zmení keď zistí, že jeho neslávny vynález (meniaci vodu na jedlo) je stále funkčný a dokonca produkuje zvieraco-potravinové príšery, “jedlozvery“! 
Flint má osud ľudstva vo vlastných rukách a vydá sa na nebezpečne delikátnu misiu plnú hladných tacodýlov, koláčoplazov, pavúburgerov a ďalších čudných stvorení, aby opäť zachránil svet!



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.