Kong: Ostrov lebiek


Producenti úspešnej Godzilly sa pustili do ďalšieho filmového dobrodružstva gorilieho monštra, ktoré tentoraz vládne malému ostrovu „lebiek“ v juhovýchodnej Ázii.

Orig. názov:KONG: Skull Island
Žáner:akčný, fantasy, dráma
Krajina:USA
Réžia:Jordan Vogt-Roberts
Scenár:Dan Gilroy, Max Borenstein
Kamera:Larry Fong
Hudba:Henry Jackman
Hrajú:Tom Hiddleston, Brie Larson,Toby Kebbell, Samuel L. Jackson, Tian Jing, John Goodman, Corey Hawkins, John C. Reilly, Thomas Mann, Shea Whigham, Jason Mitchell, Glenn Mill, John Ortiz, Marc Evan Jackson, Kevin Kent;
OBSAH filmu Kong: Ostrov lebiek
Píše sa rok 1973 a do konca vietnamskej vojny je ešte ďaleko. Rôznorodá skupina vojakov, vedcov, dobrodruhov a... krásnej novinárky, priletí preskúmať mýtický ostrov „kde sa niečo deje“. Netušia, že vstúpili na územie obrovského gorilieho samca a prehistorických dravcov, ktorí majú na ich prítomnosť svoj inštinktívny názor. Odrezaní od materskej lode a sveta, sa malá skupina nevítaných hostí vydá v ústrety nerovného boja človeka s prírodou... Podmanivé zábery prírody sa striedajú s krutou realitou neúprosného zákona silnejšieho. S podporou dokonalých technologických a obrazových efektov, sa môžu všetci obdivovatelia a milovníci tohto filmového žánru na čo tešiť.












Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.