V pasci


Mrazivý horor s Naomi Watts v hlavnej úlohe.

Orig. názov:Shut In
Žáner:horor, thriller
Krajina:Francúzsko
Réžia:Farren Blackburn
Scenár:Christina Hodson
Kamera:Yves Bélanger
Hudba:Nathaniel Méchaly
Hrajú:Naomi Watts, Jacob Tremblay, Oliver Platt, David Cubitt, Crystal Balint, Clémentine Poidatz, Charlie Heaton
OBSAH filmu V pasci
Detská psychologička Mary Portman (Naomi Watts) prišla pri tragickej automobilovej nehode o manžela. Jej syn Stephen síce nehodu prežil, ale zostal vo vegetatívnom stave upútaný na lôžko. Pre Mary sa život zmenil v nepretržitú starostlivosť o paralyzované dieťa. V jej veľkom dome uprostred lesov v nej narastá pocit samoty a izolácie.
Všetko zmení príchod nového pacienta. Malý chlapec Tom sa po smrti matky uzavrel do seba. Mary sa rozhodne zobrať Toma v rámci liečby k sebe domov. Uprostred zúriacej snehovej búrky však chlapec z domu zmizne. Šanca, že prežil vonku mrazivú noc, je nulová.
Mary si je však istá, že Toma vo svojom dome niekoľkokrát uvidela. Z miestností sa ozývajú zvláštne zvuky, v dome sa začínajú diať čudné veci. Niekto alebo niečo ju ohrozuje. Mary a Stephen už nie sú vo svojom domove v bezpečí. S narastajúcou hrôzou nadobúda Mary presvedčenie, že ju prenasleduje duch mŕtveho chlapca…
Mrazivý thriller V pasci nakrútil režisér Farren Blackburn (seriály Daredevil, Traja mušketieri, Pán času). V hlavných úlohách sa predstaví na Oscara dvakrát nominovaná Naomi Watts (21 gramov, Nič nás nerozdelí) a skúsený Oliver Platt (seriál Fargo, Casanova). V detských úlohách excelujú talentovaní Jacob Tremblay (na Oscara nominovaná dráma Room) a Charlie Heaton (seriál Stranger Things).









Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.