Miluji tě modře


Romantická komédia o zamilovanom maliarovi, peknom dievčati, žiarlivom vrhačovi nožov, jednom zničenom obraze….a láske v modrom.

Orig. názov:Miluji tě modře
Žáner:komédia, romantický
Krajina:Česká republika
Réžia:Miloslav Šmídmajer
Scenár:Jaroslav Papoušek
Kamera:Asen Šopov
Hudba:Markéta Irglová
Hrajú:Taťjana Medvecká, Václav Jílek, Denisa Nesvačilová, Vladimír Kratina, Marek Vašut, Hana Vagnerová, Rostislav Novák ml., Tereza Bebarová, Miroslav Táborský, Filip Kaňkovský, Oldřich Vlach, Zdeněk Žák
OBSAH filmu Miluji tě modře
Film rozpráva príbeh mladého maliara a kunsthistorika Karla Bárty, ktorý v deň, kedy prichádza o prácu v Národnej galérii, stretne náhodou a za naproste kurióznych okolností dievčinu Terezu, krásnu, živelnú a veľmi svojráznu.. Títo dvaja sa do sebe zamilujú a prežívajú nádherné dobrodružstvo zbližovania, stretávania, spoznávania, až zistia, že jeden bez druhého nemôžu existovať.  
Jedným slovom Miluji te modře je príbeh, ktorý pobaví, rozosmeje, ale i dojme, príbeh, ktorý musíte prežiť celým svojim  srdcom!
Humorná komédia je dielom scenáristu Jaroslava Papouška, ktorého film Lásky jednej plavovlásky, Ćerný Petr, alebo kultová trilógia o rodine Homolkových sa zapísali do zlatého fondu česko-slovenskej kinematografie.










Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.