Zázraky z neba


Ako vysvetlíte nevysvetliteľné?

Orig. názov:Miracles from Heaven
Žáner:dráma
Krajina:USA
Réžia:Patricia Riggen
Scenár:Randy Brown, Christy Beam
Kamera:Checco Varese
Hudba:Carlo Siliotto
Hrajú:Jennifer Garner, Queen Latifah, Martin Henderson, John Carroll Lynch, Brighton Sharbino, Bruce Altman, Kylie Rogers, Eugenio Derbez, Gregory Alan Williams, Wayne Pére, Rhoda Griffis, Giovanni Rodriguez, Jordan Price
OBSAH filmu Zázraky z neba
Príbeh vážne chorého dievčatka, ktoré po páde zo stromu nielenže prežilo, ale sa aj zázračne uzdravilo. Nakrútené podľa knihy Zázraky z neba.
Svetoznámy skutočný príbeh inšpirovaný neuveriteľnými udalosťami v rodine Beamových z USA. Keď sa Christy (Jennifer Garner) dozvie, že jej 10-ročná dcérka Anna (Kylie Rogers) trpí zriedkavým nevyliečiteľným ochorením, začína sa ťažký boj s časom. Veci naberú ešte dramatickejší priebeh, keď malá Anna spadne zo stromu a utrpí vážne zranenia, ktorých následkom prežije zážitok blízky smrti. To, čo nasledovalo po jej prebudení, nedokáže vysvetliť ani moderná medicína a mnohí to nenazvú inak, ako zázrak. Film bol nakrútený podľa rovnomennej knihy z pera Christy Beamovej, ktorá nedávno vyšla vo vydavateľstve Citadella aj v slovenskom preklade.











Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.