Experiment


Prelom hranice tvojho sveta.

Orig. názov:The Divergent Series: Allegiant
Žáner:dobrodružný, romantický, sci-fi
Krajina:USA
Web stránka:http://www.thedivergentseries.movie
Réžia:Robert Schwentke
Scenár:Noah Oppenheim
Hrajú:Shailene Woodley, Theo James, Naomi Watts, Zoë Kravitz, Miles Teller, Ansel Elgort, Jonny Weston, Maggie Q, Jeff Daniels, Bill Skarsgård, Emjay Anthony, Rachel Hendrix, Autumn Dial, Courtney Hope, Keiynan Lonsdale, Lyon Beckwith, Ben Levin, Julie Ivey, Octavia Spencer, Nadia Hilker, Maria Howell, Michael Beasley, Amy Parrish, Robert Dane Goodwin, Nea Dune
OBSAH filmu Experiment
Pokračovanie celosvetovo úspešných románov Divergencia a Rezistencia, ktoré vtiahli čitateľov do mrazivo realistického postapokalyptického sveta. Teraz nastal čas zistiť, či to nebol všetko len EXPERIMENT!
Tris a Tobias sú opäť spolu – ale za akú cenu. Systém frakcií je kompletne rozvrátený, polovica mesta leží v troskách. Spoločnosť však potrebuje vodcov, a tak sa k moci dostávajú tí, ktorými doteraz ostatní opovrhovali. Bezprizorní. Všetci však myslia iba na pomstu. A tak to vyzerá, akoby len vymenili diktátorku v čierno-modro kostýme za inú v otrhaných šatách. Mesto je v rozklade a jediná záchrana môže prísť zvonku. Tris a Tobias sa vydávajú za plot, aby sa pokúsili odhaliť pravdu o svojom meste. Je naozaj možné, že sú len súčasťou experimentu, z ktorého niet úniku? Alebo je aj toto len ďalšia simulácia?











Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.