Robinson Crusoe


Pripravte sa na konečne pravdivý príbeh Robinsona Crusoa a jeho verného priateľa – papagája Utorka

Orig. názov:Robinson Crusoe
Žáner:animovaný, rodinná komédia
Krajina:Belgicko, Francúzsko
Réžia:Vincent Kesteloot, Ben Stassen
Scenár:Domonic Paris, Graham Welldon
Hudba:Ramin Djawadi
Hrajú:M. Domonkoš, V. Hronská, M. Klučka, I. Laca, J. Valcká, M. Drotárová, H. Jančišinová, J. Bilá, M. Trnavský, J. Predmerský, M. Hallon
OBSAH filmu Robinson Crusoe
Na malom exotickom ostrove si žije sebaistý papagáj Utorok so svojimi zvieracími kamarátmi ako v raji. Aj napriek tomu Utorok neprestajne sníva o tom, ako objaví svet.
Po prudkej búrke nájde Utorok na pláži podivné stvorenie: Robinsona Crusoa. Utorok okamžite vidí Crusoa ako svoju letenku z ostrova, aby mohol preskúmať nové krajiny. Crusoe čoskoro zistí, že kľúčom k prežitiu na opustenom ostrove je práve pomoc Utorka a jeho kamarátov. Dorozumieť sa s nimi však vôbec nie je jednoduché, pretože zvieratá nehovoria ľudskou rečou.
Pomaly ale isto začnú všetci žiť spolu v harmónii, až do jedného dňa, keď je ich pohodlný život obrátený naruby dvoma divnými mačkami, ktoré chcú ovládnuť ostrov. Strhne sa bitka, vďaka ktorej objavia Crusoe a zvieratá skutočnú silu priateľstva v boji proti všetkému neočakávanému (i dvom mačkám).
Rodinný dobrodružný príbeh natočil skúsený režisér animovaných príbehov pre deti – Ben Stassen. Malých aj veľkých divákov si získal už filmami ako napr. Sammyho dobrodružstvá, Dom kúziel, či Cesta na Mesiac.









Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.