Decibely lásky


Romantický príbeh s pesničkami Michala Davida.

Orig. názov:Decibely lásky
Žáner:muzikál, romantický
Krajina:ČR
Réžia:Miloslav Halík
Scenár:Miloslav Halík
Kamera:Vladimír Smutný
Hudba:Michal David
Hrajú:Rudolf Hrušínský nejml., Ladislav Potměšil, Filip Cíl, Jitka Čvančarová, Lucie Vondráčková, Bolek Polívka, Rudolf Hrušínský ml., Michal David, Iva Janžurová, Jiří Bartoška, Alžbeta Bartošová, Petra Svoboda, Roman Vojtek, Marika Šoposká, Aneta Vrzalová, Pavel Horváth, Mahulena Bočanová a i.
OBSAH filmu Decibely lásky
Dej hudobnej filmovej romance sa odohráva v súčasnosti a zachytáva odvekú túžbu po láske, životnom partnerstve, náprave krívd a omylov, to všetko naprieč všetkými generáciami. Je tiež akousi poctou tvorbe Michala Davida, ktorého hity sa stali neoddeliteľnou súčasťou mnohých filmov.
Žánrovo sa jedná o hudobno-tanečný, rodinný, romantický príbeh troch dvojíc v úplne rozdielnom veku, s dôrazom na hudbu Michala Davida, nielen pôvodnú, ale aj novo skomponovanú, doplnenú pesničkami Joe Cockera, Westlife, Barry Whitea, Seala, H. Lewise. Atraktívnou súčasťou filmu sú tanečné scény, nielen z prostredia Tančiarne (v choreografii Petra Čadka), ale aj z prostredia exkluzívneho diskotékového klubu Pantheon, doplnené o atmosféry ulíc.











Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.