Malý princ


Mark Osborne prichádza s celovečerným animovaným filmom podľa svetoznámeho a kultového diela Antoina de Saint-Exupéryho Malý princ.

Orig. názov:The Little Prince
Žáner:animovaný
Krajina:Francúzsko
Réžia:Mark Osborne
Scenár:Irena Brignull, Mark Osborne
Kamera:Richard Harvey, Hans Zimmer
Hrajú:Kamila Magálová, Monika Hilmerová, Ivan Romančík, Boris Farkaš, Richard Labuda, Bianca Bucková, Matej Landl, Roman Pomajbo, Marin Kaprálik, Petra Vajdová, Marek Fašiang, René Jankovič, Juraj Predmerský
OBSAH filmu Malý princ
V centre príbehu je dievčatko, ktoré už od detstva vychováva a pripravuje na seriózny a dospelý svet jej ambiciózna mama. Jej každodenné úsilie bez povolenia naruší excentrický a dobrosrdečný sused, letec. Ten predstaví svojej novej malej priateľke doteraz nepoznaný svet, v ktorom nie je nič nemožné.
Malá dievčatko, ktoré doteraz poznalo iba prísny každodenný režim a nepoznalo spontánnosť a priateľstvo sa vydáva so svojim sprievodcom na magickú cestu do fantázie, do vesmíru za Malým princom. Tu nachádza svoje stratené detstvo a zisťuje, že priateľstvo je vzťah na ktorom v živote veľmi záleží, je pre človeka veľmi dôležité a rozpoznať ho je možné iba srdcom.











Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.