Ladíme 2

Natrieme Vám to priam svetovo.








Orig. názov:Pitch Perfect 2
Žáner:hudobný, komédia

Krajina:USA
 
Réžia:Elizabeth Banks
Scenár:Kay Cannon
Kamera:Jim Denault
Hudba:Mark Mothersbaugh
Hrajú:Anna Kendrick, Elizabeth Banks, Brittany Snow, Alexis Knapp, Hailee Steinfeld, Skylar Astin, Rebel Wilson, Anna Camp, Hana Mae Lee, Utkarsh Ambudkar, Karen Gonzalez, Shelley Regner, John Michael Higgins, Rachel Marie Burgess, Kirstie Maldonado, Scott Hoying, Mitch Grassi, Avi Kaplan, Kevin Olusola, Leticia Jimenez, Ritchie Montgomery, Marisela Zumbado, Jeff Caperton, Brea Grant, Kelley Jakle
OBSAH Ladíme 2:
Majú skvelé hlasy, dokonalé telá (až na výnimky) a sú kráľovnami v spievaní a capella, takže vo svojich vystúpeniach nepoužívajú hudobné nástroje. Celá Amerika im leží pri nohách a dokonca ich pozvú, aby zaspievali prezidentovi Obamovi k narodeninám. 
Lenže stačí drobná technická komplikácia, v ktorej figuruje speváčka s príznačnou prezývkou Tučná Amy, bezmocne visiaca na lanách pred Barrackovými očami čiastočne tak, ako ju Boh stvoril. Z Barden Bellas, doterajších miláčikov zemi, sa stáva terč. Pokračovanie rozospievanej komédie Ladíme 2 začína vo veľmi pikantný okamih.
Pretože vždy môže byť ešte horšie, začne neformálna šéfka skupiny Becka (Anna Kendrick) pozerať po serióznej kariére hudobnej producentky, s ktorou nejde toto spievanie skĺbiť. Rozpadávajúcu sa kapelu navyše vylúčia z poctivo vybojovanej účasti vo finále prestížneho šampionátu, kde ich nahradia Nemci, ktorých zoskupenie sa volá Das Sound Machine. Lenže vo chvíli, kedy by si na ďalšiu existenciu Barden Bellas nikto nevsadil ani cent, vyvrátia speváčky všetky pochybnosti. 
Začnú totiž do roztrhania tiel a hlasiviek pracovať na tom, aby si splnili náhradný ciel- účasť na majstrovstvách sveta v spievaní a capella, ktorá sa koná v dánskej Kodani. Predtým si však budú musieť trochu upratať pred vlastným prahom (predovšetkým karieristka Becka) a začať opäť ťahať za jednu notovú osnovu.
Herečka Elizabeth Banks, ktorá sa pri Ladíme 2 chytila produkcie aj réžie, zhromaždila kompletné obsadenie prvého dielu, vrátane hviezdnej Anny Kendrick (nominácia na Oscara za Lietam v tom) a čím ďalej populárnejšiu komičku Rebel Wilson (Noc v Múzeu 3). V roli čerstvej krvi súboru sa k nim pridala nesmierne talentovaná Hailee Steinfeld (nominácia na Oscara za film Skutočná guráž).



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.