Rýchlo a Zbesilo 7

Pomsta dorazila domov.










Orig. názov:Fast & Furious 7
Žáner:akčný, thriller

Krajina:USA
Web stránka:http://www.fastandfurious7film.com/ww/
 
Réžia:James Wan
Scenár:Chris Morgan
Kamera:Stephen F. Windon
Hudba:Brian Tyler
Hrajú:Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky, Lucas Black, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey, Nathalie Emmanuel, Kurt Russell

OBSAH, TITULKY A STIAHNUTIE FILMU Rýchlo a Zbesilo 7

Aj autá môžu lietať. Minimálne to platí pre nesmrteľnú sériu Rýchlo a Zbesilo. Jej hrdinovia stihli prežiť neuveriteľné veci, ale teraz narazia na nepriateľa, vedľa ktorého budú všetci ich doterajší súperi vyzerať ako neviniatka. Počet fanúšikov ságy s každým dielom rapídne narastá, ale tvorcovia nič nenechávajú na náhode. Nadupanú hereckú zostavu v siedmom diely vyšperkovali Kurtom Russellom a hlavne Jasonom Stathamom, ikonou rýchlych a zbesilých filmových vodičov.
Statham hrá Deckarda Shawa, stroj na zabíjanie z mäsa a kostí, ktorý vycvičila elitná vojenská jednotka. Ak vám priezvisko tejto postavy niečo pripomína, tak sa nemýlite. Shawov mladší brat Owen obťažoval našich hrdinov v šiestom diely tak intenzívne, až ho pripravili o život. A rozrušený Shaw starší sa rozhodne, že na oplátku pripraví o život ich a  všetkých ich blízkych. Bez ohľadu na to, akí rýchli či zbesilí budú.
Natáčanie Rýchlo a Zbesilo 7 zásadne ovplyvnila tragická autonehoda Paula Walkera, predstaviteľa Briana O´Connera, jedného z kľúčových hrdinov filmu. Producent a herec Vin Diesel potvrdzuje, že tento diel je venovaný jeho pamiatke, ale napriek tomu ostáva zábavnou adrenalínovou akčnou jazdou, ktorá ságu posunie opäť o čosi ďalej a vyššie. „Chceli sme Paulovi vzdať poctu, ale pritom udržať kontinuitu príbehu. Bolo to dosť zložité, stálo ma to veľa bezsenných nocí, ale hlavný je výsledok a ten vás nesklame,“ sľubuje Diesel.

FOTKY Z FILMU Rýchlo a Zbesilo 7













Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.