Kingsman: Tajná služba

Od režiséra filmu X-Men: Prvá trieda.










Orig. názov:Kingsman: The Secret Service
Žáner:krimi

Krajina:Veľká Británia
 
Réžia:Matthew Vaughn
Scenár:Jane Goldman, Matthew Vaughn
Kamera:George Richmond
Hudba:Henry Jackman, Matthew Margeson
Hrajú:Colin Firth, Taron Egerton, Samuel L. Jackson, Mark Strong, Michael Caine, Mark Hamill, Jack Davenport, Sofia Boutella, Corey Johnson, Lee Nicholas Harris, Christian Brassington, Bjørn Floberg

OBSAH, TITULKY A STIAHNUTIE FILMU Kingsman: Tajná služba

Tajní agenti organizácie Kingsman nepotrebujú mať na konci svojich mien žiadne nuly. Táto špionážna služba je oproti iným britským službám nevládna a pochopiteľne supertajná. Počet ich agentov je pevne daný a za každého, ktorý odišiel (väčšinou nedobrovoľne a bolestne), nastúpi starostlivo vycvičený a otestovaný nováčik, ktorého odporučí niektorí z agentov v službe.
Práve vďaka tomu sa do systému dostávajú hlavne synovia významných rodín. Výnimkou z pravidla sa stane až Garry "Eggsy“ Price (Taron Egerton), ktorý je obyčajným chlapcom vybaveným vysokým IQ, nedokončeným výcvikom u námorníctva, ocenený krajskou cenou za gymnastiku. Teraz, ale trávi väčšinu času na ulici, je nezamestnaný a má našliapnuté do väzenia. V pravú chvíľu mu ponúkne novú životnú šancu jeden z agentov Kingsman - superšpión Hary Hart (Colin Firth), ktorý nielenže vyzerá, ale takisto sa chová ako pravý anglický gentleman. Aspoň väčšinou. Niekedy to jednoducho nejde.
A pretože sa jedná nielen o vtipný, ale aj napínavý film, potrebujeme aj poriadneho zločinca. Je ním Richmond Valentine (Samuel L. Jacskson), miliardár a bojovník zbavený ilúzií. Neznáša pohľad na krv a chystá sa odrovnať skutočne veľké množstvo obyvateľov našej planéty. Vďaka tomu ju chce zachrániť a obetavo pri tom nepozerá na stratu žiadneho cudzieho života. Pomáhať mu s tým bude Gazelle ( Sofia Boutella), inteligentná krásavica, ktorá ma miesto nôh smrtiace čepele. Podarí sa Harrymu a Eggsymu včas odhaliť pravdu o Richmondovom dômyselnom pláne a zastaviť ho?
Režisér Matthew Vaughn hovorí: "Je to moderné vyznanie lásky každému špionážnemu filmu, ktorý kedy vznikol, ale podávané bez rešpektu, zábavnou formou. Chcel som, aby to bolo naozaj zábavné.“



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.