96 hodín: Zúčtovanie

Týmto to končí.








Orig. názov:TAKEN 3
Žáner:akčný, krimi, thriller

Krajina:Francúzsko
Web stránka:http://www.taken3movie.com/
 
Réžia:Olivier Megaton
Scenár:Luc Besson, Robert Mark Kamen
Kamera:Eric Kress
Hudba:Nathaniel Méchaly
Hrajú:Liam Neeson, Maggie Grace, Famke Janssen, Forest Whitaker, Jon Gries, Jonny Weston, Leland Orser, Robert Pralgo

OBSAH, TITULKY A STIAHNUTIE FILMU 96 hodín: Zúčtovanie (TAKEN 3):

Bývalý člen elitných jednotiek Bryan Mills (Liam Neeson) sa proti svojej vôli ocitne znovu v akcii. Bryanov sen - užívať si pokojný život - sa nenávratne rozplýva. 
Jeho manželka Lenore je brutálne zavraždená. Z jej smrti je podozrivý práve Bryan. Pred zatknutím sa mu podarí uniknúť, no začnú po ňom pátrať všetky policajné jednotky v USA. Po jeho stope sa neúnavne vydáva aj  detektív Frank Dotzler (Forest Whitaker). 
Svojou vytrvalosťou donúti Bryana opäť použiť jeho mimoriadne schopnosti. V nemilosrdnom súboji musí Bryan dokázať svoju nevinu a vypátrať skutočného vraha. Okrem toho sa v ohrození ocitne aj to jediné, čo mu v život zostalo – dcéra Kim.  
Réžie filmu Taken 3 (96 hodín: Zúčtovanie) sa ujal talentovaný Olivier Megaton, ktorý dokázal preniesť dynamický a napínavý príbeh scenáristického dua Luc Besson a Robert Mark Kamen.
Film je pokračovaním filmu 96 hodín: Odplata. V hlavnej úlohe sa vracia charizmatický Liam Neeson (A-Team, Neznámy, Temný rytier povstal). Zdatne  mu pritom sekunduje držiteľ Oscara Forest Whitaker (Komorník, Posledný škótsky kráľ, Ghost Dog: cesta samuraja, Čata). Úlohu Kim si zopakovala Maggie Grace (sága Twilight), Lenore stvárnila Famke Jansen, známa zo série X-Men.

FOTOGALÉRIA K FILMU Zúčtovanie (TAKEN 3)





















Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.