Comeback

Recidivisti v bludnom kruhu.







Orig. názov:Comeback
Žáner:dokumentárny

Krajina:SR
Web stránka:http://www.comebackmovie.sk
Réžia:Miro Remo
Scenár:Miro Remo, Juro Šlauka
Kamera:Ivo Miko, Mário Ondriš, Jaroslav Vaľko
Hudba:David Kollar
DOWNLOAD, TITULKY A OBSAH FILMU Comeback:
Čas v jednej z najstráženejších väzníc na Slovensku plynie veľmi pomaly. Nahliadnuť do bežného života väzňa vo výkone trestu je pomerne vzácne. Dvaja recidivisti prehodnocujú svoju minulosť a pozerajú sa na svoju budúcnosť. Čo budú robiť, keď príde čas ich prepustenia. 
Ako vyzerá prepúšťací proces a čo čaká Zlatka a Mira vonku po mnohých rokoch? Bez vzdelania, so záznamom v registri trestov. Komplikované rodinné zázemie a žiadne reálne opatrenia, ktoré by im dávali šancu začleniť sa do normálneho života. Zarazení sledujú, čo sa vonku zmenilo... 
Ale oni sa nezmenili. Budú schopní začať odznovu a je to pre spoločnosť bezpečné? Koľko ešte zvládne matka kriminálnika? Je súdny systém spravodlivý? Príbeh recidivistov, točiacich sa v bludnom kruhu.
MIRO REMO   
Pochádza z industriálnej obce Ladce, kde navštevoval základnú školu. Absolvoval gymnázium v Považskej Bystrici. Hneď ako ho prijali na réžiu dokumentárneho filmu na VŠMU, zanechal štúdium mechatroniky. Film študoval v ateliéri Vlada Balca na VŠMU, kde i momentálne ďalej pôsobí. Je držiteľom mnohých ocenení z medzinárodných filmových festivalov. 
Jeho doposiaľ najúspešnejším filmom je portrét jeho strýka a jeho matky, Removej babky, s názvom Arsy-Versy, ktorý získal výraznú medzinárodnú pozornosť a odniesol si vyše štyridsať ocenení..



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.