SIN CITY: Ženská, pre ktorú by som vraždil


Pokračovanie kultového filmu Sin City podľa komiksovej predlohy Franka Millera.
Orig. názov:Sin City: A Dame to Kill For
Žáner:akčný, kriminálny thriller

Krajina:USA
Web stránka:http://sincity-2.com/
 
Réžia:Robert Rodriguez, Frank Miller
Scenár:Frank Miller, Robert Rodriguez
Kamera:Robert Rodriguez
Hudba:Robert Rodriguez
Hrajú:Mickey Rourke, Rosario Dawson, Eva Green, Jessica Alba, Jamie Chung, Jaime King, Dennis Haysbert, Alexa Vega, Joseph Gordon-Levitt, Josh Brolin, Ray Liotta, Juno Temple, Jeremy Piven, Christopher Meloni, Bruce Willis, Stacy Keach, Julia Garner, Lady Gaga, Powers Boothe, Marton Csokas
OBSAH filmu SIN CITY: Ženská, pre ktorú by som vraždil:
Je ďalšia dusná noc. Bezvetrie a horúčava  . Dwight (Josh Brolin) dumá o tom, koľkokrát to už v živote zbabral a čo by dal za to, keby  dostal šancu začať znovu a  s čistým štítom. Vtom mu zavolá jeho osudová žena Ava (Eva Green) a požiada ho, aby ju ochránil pred násilníckym manželom. Dwight však netuší, že Ava má úplne iné úmysly...
Marv (Mickey Rourke) sa prebudí na diaľnici, obklopený niekoľkými mŕtvymi telami a ani za nič si nemôže spomenúť, kde sa tam vzal.
Sebavedomý gambler Johnny (Joseph Gordon-Levitt) chce v hre poraziť najväčšieho zloducha v meste, senátora Roarka. No zahráva si s nebezpečným mužom a udalosti sa vymknú kontrole.
Striptérka Nancy (Jessica Alba) sa len ťažko vyrovnáva so smrťou Johna Hartigana (Bruce Willis) a je odhodlaná jeho smrť pomstiť za každú cenu.
V pokračovaní kultového filmu Sin City sa v niekoľkých prepojených poviedkach vraciame do mesta hriechu, plného kriminálnikov, skorumpovaných policajtov, zabijakov a sexy žien.  Tento krát i v 3D.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.