Ninja korytnačky



Populárne Ninja korytnačky sa vracajú na filmové plátno.


Orig. názov:Teenage Mutant Ninja Turtles
Žáner:sci-fi, dobrodružný, akčná komédia

Krajina:USA
Web stránka:http://www.teenagemutantninjaturtlesmovie.com/index_splash.php
 
Réžia:Jonathan Liebesman
Scenár:Josh Appelbaum, André Nemec, Evan Daugherty
Kamera:Lula Carvalho
Hudba:Brian Tyler
Hrajú:Megan Fox, Will Arnett, Jesse McCartney, Whoopi Goldberg, Jason Marsden, Greg Cipes, Alan Ritchson, Noel Fisher, William Fichtner, Johnny Knoxville, Tony Shalhoub, Jeremy Howard, Minae Noji, K. Todd Freeman
OBSAH:
Majú mená slávnych talianskych renesančných umelcov, ovládajú zbrane japonských ninjov a zbožňujú pizzu. Ninja korytnačky sú obrovský fenomén, ktorý sa zrodil predne pred tridsiatimi rokmi ako čiernobiely komiks. 
Producent ťažkotonážnych akčných veľkofilmov Michael Bay sa rozhodol, že práve teraz nastal čas, aby títo špecifickí bojovníci so zlom opustili stránky časopisov a televízny seriál a konečne s plnou parádou vpadli na filmové plátno. Podobne urputne Bay kedysi presadzoval prvých Transformers, s ktorými vstúpil do elitného klubu najúspešnejších filmových ság súčasnosti. A história sa môže opakovať...
Mesto New York zúfalo potrebuje hrdinov. Ovláda ho totiž strach a všetkého schopný Shredder (William Fichtner), ktorého pozícia vládcu podsvetia je úplne neotrasiteľná. Až kým sa v mestskej kanalizácii vinou nepodareného genetického experimentu neobjavia štyria bojovníci v pancieri s mimoriadnymi schopnosťami. Tam, kde sú Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael nesmie chýbať ani zvedavá reportérka April (Megan Fox). Spoločne odhalia Shredderove desivé plány na rozšírenie jeho impéria a rozhodnú sa ich vlastnými, výrazne vylepšenými silami prekaziť.
Pri Ninja korytnačkách sa Michael Bay uspokojil s rolou producenta, réžiu zveril Jonathanovi Liebesmanovi, ktorý si vyslúžil renomé ako režisér trikových trhákov Hnev Titanov a Svetová invázia. Scenár napísali Josh Applebaum a André Nemec (Mission Impossible: Ghost Protocol, Podfukári). Tí dostali za úlohu napísať Ninja korytnačky tak, aby si ich užili všetci, ktorí na nich vyrastali alebo aktuálne vyrastajú. „Verím, že fanúšikov nenaštveme, ale naopak, že budú veľmi milo prekvapení,“ sľubuje Bay.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.