Blended



Film “Blended” je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore.


Orig. názov:Blended
Žáner:komédia, rodinný, romantický

Krajina:USA
Web stránka:http://www.blendedmovie.com
 
Réžia:Frank Coraci
Scenár:Clare Sera
Hrajú:Adam Sandler, Bella Thorne, Drew Barrymore, Terry Crews, Joel McHale, Wendi McLendon-Covey, Chelsea Handler, Kevin Nealon, Emma Fuhrmann
OBSAH:
Film “Blended” je v poradí už treťou komédiou, v ktorej si spoločne zahrali Adam Sandler a Drew Barrymore. Diváci už ich mohli vidieť vo filmoch “50x a stále po prvý raz” a “Pieseň pre nevestu.”  Po katastrofálnom rande na slepo sa single rodičia Lauren (Barrymore) a Jim (Sandler) zhodnú iba na jedinej veci: že už nikdy nechcú jeden druhého vidieť. 
Každý z nich sa však spolu s deťmi rozhodne pre dokonalú rodinnú dovolenku. Ich nadšenie opadne vo chvíli, keď zistia, že apartmán v luxusom africkom safari rezorte budú po celý týždeň obývať spoločne. Vo filme “Blended” si zahrali aj Joel McHale, ako Laurenin exmanžel, Mark a Wendi McLendon-Covey (“Bridesmaids”) ako jej najlepšia priateľka, Jen. 
Kevin Nealon a Jessica Lowe hrajú nadmieru romantický pár, tiež prázdninujúci v rezorte, a Terry Crews (“The Expendables 2”) bude na plátne rezortný spievajúci hostiteľ.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.