RoboCop



Filmové štúdiá MGM a Sony prinášajú do kín remake úspešnej akcnej snímky RoboCop.


Orig. názov: RoboCop
Žáner: akčný, kriminálny thriller, sci-fi
 
Krajina: USA
Web stránka: http://www.filmy-na-stiahnutie.sk/robocop/
Réžia: José Padilha
Scenár: Nick Schenk, James Vanderbilt, Joshua Zetumer
Kamera: Lula Carvalho
Hudba: Pedro Bromfman
Hrajú: Joel Kinnaman, Samuel L. Jackson, Gary Oldman, Abbie Cornish, Jay Baruchel, Michael Keaton, Jackie Earle Haley, Jennifer Ehle, Aimee Garcia, Michael Kenneth Williams, Zach Grenier, Marianne Jean-Baptiste, Marjan Neshat, Miguel Ferrer
OBSAH filmu Robocop:
Filmové štúdiá MGM a Sony prinášajú do kín remake úspešnej akcnej snímky RoboCop. Tentoraz budete svedkami príbehu novej generácie, v ktorom si prídu na svoje aj fanúšikovia pôvodnej filmovej série. Píše sa rok 2028 a nadnárodný priemyselný konglomerát OmniCorp je jednotkou v rozvoji robotických technológii. Amerika vdaka ich superstrojom vyhráva vojny po celom svete, no nastal cas vyskúšat tieto technológie aj na domácej pôde.
Alex Murphy (Joel Kinnaman) je milujúci manžel, otec a dobrý policajt, ktorý robí všetko preto, aby z ulíc Detroitu zmizla kriminalita a korupcia. Pri výkone služby je však vážne zranený a OmniCorp mu vdaka výnimocným vedeckým znalostiam robotiky zachráni život. Alex sa vracia do ulíc s neuveritelnými schopnostami, no zároven musí celit situáciam, s akými sa obycajný smrtelník nikdy nestretne.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.