Nežné vlny - všetko o filme online



Komédia Jiřího Vejdělka.


Orig. názov:Něžné vlny
Žáner:komédia

Krajina:ČR
 
Réžia:Jiří Vejdělek
Scenár:Jiří Vejdělek
Kamera:Vladimír Smutný
Hudba:Miloš Krkoška
Hrajú:Táňa Pauhofová, Hynek Čermák, Robert Cejnar, Lucie Šteflová, Vojtěch Dyk, Jan Hartl, Jan Budař, Taťjána Medvecká, Václav Kopta
OBSAH filmu Nežné vlny:
Sympatický Vojta je nesmelý a jeho rodina šibnutá. Cholerický otec, ktorý kedysi nepreplával kanál La Manche, z neho chce mať závodného plavca a milujúca maminka, bývalá hviezda detskej ľadovej revue, vidí v synovi talentovaného pianistu. Lenže Vojta ma celkom iné priority - predovšetkým ryšavú spolužiačku Elu, okúzlujúcu akvabelu, ktorá už v novembri odíde do vysnívaného Paríža. Ak Vojta rýchlo nepodnikne niečo zásadné, zmizne mu Ela navždy za železnou oponou. Píše sa totiž rok 1989.
Tvorca diváckych hitov Účastníci zájazdu, Ženy v pokušení a Muži v nádeji - Jiří Vejdělek prichádza s novým filmom Nežné vlny. Nadväzuje na svoje úspešné filmy o láske a nádeji, ktorej sa nikdy nesmieme vzdať. Film Nežné vlny nás vracia do časov nedávno minulých, kedy sa život zdal byť beznádejný a predsa plný snov a ľudských radostí. A aj tá nádej, že beznádej sa skončí, sa začala pomaly plniť. 
Jiři Vejdělek patrí k najúspešnejším českým režisérom posledného desaťročia. Jeho filmy sú pre divákov magnetom.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.