LEGO príbeh - všetko o filme online



“LEGO príbeh” je prvým celovečerným kino dobrodružstvom s LEGO tematikou.


Orig. názov:Lego: The Movie
Žáner:animovaný, akčná komédia

Krajina:Austrália / USA
Web stránka:http://thelegomovie.warnerbros.com/index.html
 
Réžia:Phil Lord, Chris Miller, Chris McKay
Hudba:Mark Mothersbaugh
Hrajú:Channing Tatum, Elizabeth Banks, Morgan Freeman, Liam Neeson, Will Ferrell, Alison Brie, Charlie Day, Chris Pratt, Will Arnett, Nick Offerman, Jonah Hill
OBSAH filmu Lego príbeh:
“LEGO príbeh” je prvým celovečerným kino dobrodružstvom s LEGO tematikou. Do kín prichádza 6. februára 2014 vďaka spoločnostiam Warner Bros. Pictures a Village Roadshow Pictures. 
Pod režisérskou taktovkou Phila Lorda a Christophera Millera (“21 Jump Street,” “Cloudy with a Chance of Meatballs”), svoje hlasy postavičkám v originálnom znení prepožičali Chris Pratt, Will Ferrell, Elizabeth Banks, Will Arnett, Nick Offerman, Alison Brie, Charlie Day, Liam Neeson a Morgan Freeman. Originálny počítačovo animovaný príbeh v 3D hovorí príbeh Emmeta, bežnej, poslušnej a dokonale priemernej LEGO mini postavičky, ktorá je omylom identifikovaná ako tá najvýnimočnejšia osoba v ktorej rukách leží záchrana sveta. 
Zrazu sa ocitne v spoločenstve cudzincov na epickej výprave za zastavením diabolského despotu. Na túto cestu je však Emmet beznádejne nepripravený. Režiséri Phil Lord a Christopher Miller napísali aj scenár, podľa príbehu Dana Hagemana, Kevina Hagemana, Phila Lorda a Christophera Millera, vytvorenom na LEGO konštrukčných hračkách. Vo filme uvidíme niektoré z najpopulárnejších LEGO postavičiek, pričom sa nám predstavia aj niektoré nové. Fanúšikovia, ktorí už po celé generácie obdivujú inovatívne hračky a nesmierne populárne video hry s LEGO tematikou tento jedinečný svet uvidia tak, ako nikdy predtým. 
Držiteľ Emmy Award Chris McKay pracoval na poste spolurežiséra animácie. Producentmi filmu “LEGO príbeh” sú Dan Lin a Roy Lee. “LEGO príbeh” bude celosvetovo distribuovaný Warner Bros. Pictures a Warner Bros. Entertainment Company, vo vybraných teritóriách Village Roadshow Pictures.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.