Lásky čas



Čo keby sa dalo žiť nanečisto?


Orig. názov:About Time
Žáner:romantický, komédia, sci-fi

Krajina:Veľká Británia
Web stránka:http://www.abouttimemovie.com/
 
Réžia:Richard Curtis
Scenár:Richard Curtis
Kamera:John Guleserian
Hudba:Nick Laird-Clowes
Hrajú:Rachel McAdams, Domhnall Gleeson, Bill Nighy, Tom Hollander, Margot Robbie, Lindsay Duncan, Catherine Steadman, Amanda Renberg, Lee Asquith-Coe, Vanessa Kirby, Rowena Diamond, Lisa Eichhorn, Lydia Wilson
OBSAH filmu Lásky čas:
Tim Lake (Domhnall Gleeson) vo svojich 21 rokoch zistí, že dokáže cestovať v čase ... V noci, po ďalšom neuspokojivom Silvestri, Timov otec (Bill Nighy) svojho syna zoznámi s úplne nečakaným faktom. Všetci muži v ich rodine mali a majú schopnosť cestovať v čase. Tim nemôže zvrátiť beh dejín, ale môže ovplyvniť to, čo sa stalo a deje v jeho vlastnom živote. 
Tim sa rozhodne túto schopnosť využiť, aby si vylepšil svoj ??doterajší život ... a to tým, že si nájde priateľku. Ale nebude to také jednoduché, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Keď sa Tim presťahuje z pobrežia Cornwallu do Londýna, aby sa stal právnikom, stretne tu krásnu, neistú Mary (Rachel McAdams). Tim a Mary sa do seba zamilujú, ale nešťastná udalosť počas jednej cesty v čase spôsobí, že sa tí dvaja nikdy nestretli. Takže sa stretnú znova prvýkrát - a znovu po prvýkrát - až sa Timovi konečne podarí, po mnohých vychytralých cestovaniach v čase, získať jej srdce späť. Tim potom využíva svoje nadprirodzené schopnosti, aby predniesol perfektný romantický návrh, aby zachránil svoju svadbu pred najhorším svadobným príhovorom, a aby uchránil svojho najlepšieho priateľa pred profesijnou katastrofou. 
Ale ako sa jeho neobvyklý život vyvíja, Tim pomaly zisťuje, že jeho jedinečný dar ho nemôže ochrániť pred utrpením, ušetriť ho vzostupov a pádov, ktoré stretávajú všetky rodiny. 
Aj cestovanie v čase má svoje limity a môže byť veľmi nebezpečné. Lásky čas je komédia o láske a cestovaní v čase, ktorá nakoniec odhalí pravdu, že na to, aby človek žil život naplno, cestovanie v čase vôbec nepotrebuje.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.