Kick-Ass 2: Na plné gule



Vlastný osud neporazíš.

Orig. názov:Kick-Ass 2
Žáner:akčná komédia, krimi

Krajina:USA / Veľká Británia
Web stránka:http://kickass-themovie.com/
 
Réžia:Jeff Wadlow
Scenár:Mark Millar, Jeff Wadlow
Kamera:Tim Maurice-Jones
Hudba:Henry Jackman
Hrajú:Chloë Grace Moretz, Aaron Taylor-Johnson, Jim Carrey, Lyndsy Fonseca, Christopher Mintz-Plasse, John Leguizamo, Lindy Booth, Yancy Butler, Donald Faison, Clark Duke, Morris Chestnut, Lee Asquith-Coe, Ella Purnell, Steven Mackintosh, Augustus Prew, Robert Emms, Daniel Kaluuya, Garrett M. Brown, Andy Nyman, Enzo Cilenti
OBSAH filmu Kick-Ass 2: Na plné gule:
Na konci prvej časti filmu Dave alias Kick-Ass (Aaron Johnson) a Mindy alias Hit-Girl (Chloë Moretz) zavesili svoju superhrdinskú identitu na klinec a snažia sa žiť normálne životy ako typickí teenageri. Dave však nepočítal s tým, že svojím bizarným nápadom inšpiroval ďalší rad ľudí, ktorí na seba tiež navliekli superhrdinský odev a vydali sa do ulíc presadzovať dobro. 
Proti boji s nespravodlivosťou a zlom založí plukovník Stars and Stripes (Jim Carrey) amatérsky tím hrdinov Justice Forever, do ktorého bude Kick-Ass neskôr okolnosťami prinútený tiež vstúpiť. Na druhej strane barikády stoja Red Mist - The Mother Fucker (Christopher Mintz-Plasse) a skupinka jeho poskokov. 
Ten sa túži pomstiť Kick-Assovi za smrť svojho otca, a v mestských uliciach tak začne naozajstný zmätok. Jeho plán má však jeden háčik. Pokiaľ si niekto začne s jedným z členov Justice Forever, začne si automaticky aj so všetkými ostatnými.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.