Rozkoš v oblakoch



Film Rozkoš v oblakoch je príbehom rôznorodej skupiny ľudí, ktorí sa ocitnú v nebezpečenstve na palube lietadla smerujúceho do Mexico City.

Orig. názov:Los amantes pasajeros
Žáner:komédia

Krajina:Španielsko
Web stránka:http://www.losamantespasajeros.com/
 
Réžia:Pedro Almodóvar
Scenár:Pedro Almodóvar
Kamera:José Luis Alcaine
Hudba:Alberto Iglesias
Hrajú:Penélope Cruz, Antonio Banderas, Paz Vega, Blanca Suárez, Lola Duenas, Javier Cámara
OBSAH:
Technická porucha ohrozí životy pasažierov počas letu Peninsula 2549. Piloti s chladnou hlavou hľadajú riešenie za pomoci kolegov na zemi. Tvárou v tvár smrti sa netypickí stevardi snažia zabudnúť na vlastné problémy a urobiť maximum pre to, aby si cestujúci let čo najviac užili. Ukáže sa, že život v oblakoch je rovnako zamotaný ako ten na zemi. Dôvod? Dá sa zhrnúť do dvoch slov: sex a smrť.
Cestujúci v lietadle predstavujú skutočne pestrú skupinu ľudí. V Business triede sedí novomanželský pár, svatobní hostia, finančník a defraudant, neúprosný v obchodoch no zároveň citlivý otec, ďalej notorický sukničkár s nekalým svedomím, dedinský psychiater, kráľovná bulváru a Mexičan ukrývajúci tajomstvo. Každý z nich má dôvod letieť do Mexico City, či už pracovný alebo osobný. Nakoniec vysvitne, že všetci niečo skrývajú.
Pocit zraniteľnosti vyvolá u pasažierov i posádky nutkanie zbaviť sa ťaživých myšlienok a zabudnúť tak na vnútorný strach.



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.