Búrlivé víno (seriál)



Búrlivé víno je pôvodný slovenský denný seriál z roku 2013.
Búrlivé víno je pôvodný slovenský denný seriál vysielaný TV Markíza. Začal sa vysielať 1. januára 2013. Stal sa veľmi úspešným. Seriál sa vysielal každý pracovný deň o 17:55, avšak vzhľadom k stúpajúcej sledovanosti sa od 1. apríla seriál presunul a je vysielaný v hlavnom vysielacom čase každý deň okrem stredy o 20:20. V súčasnosti sa hovorí aj o 2. sérii.

Príbeh je o spore dvoch vinárskych rodín, ktorý zabraňuje láske medzi ich deťmi. Sledovať v ňom budete môcť osudy dvoch vinárskych rodín spojených dávnym priateľstvom a rozdelené klamstvom. Búrlivé víno je seriál, ktorý ponúka množstvo emócií - lásku, priateľstvo, nenávisť aj ľudskosť. Seriál má 109 epizód. Seriál Búrlivé víno vysiela každý pracovný deň TV Markíza o 18:00.



Hrajú: Nela Pocisková, Juraj Loj, Eva Rysová, Maroš Kramár, Helena Krajčiová, Marián Slovák, Jana Oľhová, Ivan Letko, Táňa Radeva, Veronika Strapková, Emil Horváth, Marek Majeský, Henrieta Mičkovicová, Monika Hilmerová, Ľuboš Kostelný, Martin Mňahončák, Ján Jackuliak, Barbora Švidraňová a ďalší

Výkonný producent: Pavol Polner
Kreatívny producent: Danica Haláková
Réžia: Matúš Libovič, Braňo Mišík



Zdieľať film na Facebooku


Dá sa vám tento film pozrieť online alebo ste našli problém? Existujú SK alebo CZ titulky? Dajte nám vedieť.